Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Kotak's Fan

Sunday, September 13, 2009

journey continued

meh aku sambung cite yg tergendala td

lps aku nk blk 2, aku amik monorel n lrt sampai kat bandr tasek selntn....
nk nek ktm 2, dkat 2 jam aku tnggu kat c2... lam 2 jam 2, ade r lam 2 train je yg smpai.... n yg sampai 2 p[un org mcm sardin... aku pun kna la berjuang nk masuk lam 2... aku try nk msuktau, skali ade pak arab bodoh 2 hlng laluan aku... ade ke die letk tngan die kat dpan laluan aku.... sbnrnye aku blh mncelah tau.... bodoh pnyer pak arab... benci aku... tnggu selama 2 jam, aku pun decide xnk blk upm.... aku nk g umah akak aku kat putrajaya.... aku pun nek la erl.... ntah pe mlang nasib aku hr 2, kaunter ttp, so, aku kna beli tkt pkai mesin layan diri 2.... hrge tiket aku rm 5.30.... aku msk dwit rm5 die tolak.... siot gler.... aku msuk la dwit spuloh... balnce aku plak x kuar... pak guard 2 ckp blnce blh mintk kat kaunter bila2 mase... hampeh tol... ingt aku hr2 ke nek erl 2.... lps 2, aku smpai je putrajaya sentral 2, xclator plak x gerak... dh r aku pnat giler.... kna nek tngge p[lak... benci nyer aku..... lps 2, aku nk kuar 2, tiket aku xleh msuk lam slot die.... bapak r... aku kna tnggu kjap br blh gne... hampeh giler....

lps 2 aku blk trus tdo...!!!!!!!
yg jd mangse aku smlm ialah mahalil.... hihi.... sori mahalil....

2 comments:

sUe : ) said...

la pulak....
siannya ko....
xpe sbar ye nob...
hehe
: )

✖sLap mE pLz!™✖ said...

hahak. .
nob kew?/
ku egt sapo la td..
asal cite cam buku sjrh aku kik3

Related Posts with Thumbnails