Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Kotak's Fan

Sunday, September 13, 2009

12 sept 2009

kepada rusyda n suraya... untuk nonoe yg ibuk duk jeles 2 gak....

ko tau time aku kuar g ts 2 adalh hr aku yg pling mlng tau... sblm g sane, aku kna tnggu bas ke ktm dekat sejam... kna tnggu plak ktm yg 2x delay.. dah r train yg dtg 2 mcm sardin.. train 2nd 2 aku kna berhimpit ngn pak arab tau... dh r busuk.... benci aku.... sampai je bndr tasek sltn nk amik star, aku kna diri plak kat lam lrt 2.... xsempat nk duduk lngsung.... pas2, aku kna jln kaki dr stesen hang tuah ke stesen monorel tuk ke ts... aku nek la xclator ( tangga gerak )..... sampai je atas, rupa-rupanya barisan beratur nk beli tiket 2 sampai ke tangga ( yg xleh gerak ). aku pun dgn naifnye turun la balik... nk dijadikn cite, sampai je kat ats, selang 5 org je nk masuk turn aku, tiba2 aku nmpk notis " harap maaf perkhidmtn monorel tergendala ".... panas giler aku....

aku pun jln la ke ts... walaupun dekat, tp kalu kaki aku mmg sakit n penat, terse pejlnan sgt jauh... smpai sane, sbb byk ms lg, kitorg tgk wyng n for da first time aku tgk wyng yg berhrge rm 11.00, n aku tdo lam pnggung... 2o mnt sblm muvie hbs, aku bngun n xtau ape cer muvie tg aku tgk 2... pas2, nk cr kdai mkn ssh gak.... kna xplore dr tningkat 4, 5 n 10... xde kosong... last2 masuk 1 kdai yg mknan american nyer.... dh r mahl.... xbex... air x sdap.... muak.... ish.... benci aku...

aku nk g alamanda jap
nti aku continue journey aku

2 comments:

sUe : ) said...

amboi nak g alamanda plak ke?
jalan sakan tol ko neh....

✖sLap mE pLz!™✖ said...

ade cont lak. .
seb bek aq tatao ktne. .
xde r rsa nk jelez tu hu3

Related Posts with Thumbnails