Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Kotak's Fan

Saturday, November 7, 2009

haha...!!!!!!!!!!!

aku xhbs lh xm.... T_T
rusyda da blk kg kn???? hampeh tol...
first2 aku dgr die kat airport, aku mcm O_o?????
giler r... asal die balik cpt sgt nie????

tp knape aku hepi????
sbb aku blh post kat blog nie...
even aku ade wireless (sgt2 laju k), aku xpat nk sign in mane2 pun... yahoo pun xleh...
tp skang da blh... so aku akn gunakan sepenuhnya...

ape aku nk merepek nie...???????
adoyai... xde idea la plak...
dlu time xleh nk on9 bkn main idea mencurh2...

aku nk story something yg sedey la...
aku sgt2 xske duk kat cnie...
sgt x best... ade org gedik... ade org kuang ajor... ade org gay.... eeeiiii....
xpnh skali pun ( seingt aku ), aku rs duk kat cnie sgt best...
nie nk story.... aku spttnya mkna kumpul merit, so aku eh stay kat kolej nie lg,
mmg agk byk la merit aku da kumpul... skali ade mamat s*** hilngkn buku merit aku...
mamat 2 ibaratnya mcm paan... b****...*&^%%%&*.... sakit ht aku....
xbertanggungjawb..... bencinye aku....
sakit hati aku nk ckp psl die nie....

skang merit aku ade dlm 10 je kot...
da la aku kna kumpul 100 tau...
bengong la mamat 2....

AAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

KnOwNoe said...

sape mamat tu??
nape dy ilangkan buku merit ko??
ap kaitan buku merit ko ngn mamat tuh??
dy gay ke??
cepat2..
jwb sume soklan aq
aahahah

x-h1p8 said...

ko jwb dlu soklan aku...
name ko bermint sgt ngn mamat 2?
apa kaitan mamat 2 hilngkn buku merit aku ngan die gay????

rizputra7 said...

arghh juga ler...walaupun aku tak paham hahaha...siapa ler mamat tue??

Related Posts with Thumbnails